[object Object]

Over ons

We Share Wine is opgericht door Sarisa en Fred, wijnkenners met een grote passie voor wijn. Wanneer de wekker gaat denken we aan wijn en wanneer 's avonds het licht uitgaat nog steeds. We kunnen de hele dag wel praten over wijn. En dat doen we dan ook. Zo ontdekten we dat veel wijnliefhebbers het best een uitdaging vinden om wijn te kiezen. Wat schenk je op een borrel? Of als je collega's komen barbecueën? En welke wijn geef je met zelfvertrouwen cadeau?

Makkelijk kiezen

We Share Wine wil al die liefhebbers helpen door het kiezen van wijn makkelijk te maken. We vragen je voor welk drinkmoment je een wijn nodig hebt. Simpel. Uit de selectie van 3 wijnen kun je een keuze maken en jouw favoriete wijn bestellen. Wil je meer weten over de wijn, dan duik je de diepte in en lees je meer over de smaak en herkomst en onze wijn & spijs tips. Maar als je dat allemaal overslaat: ook goed!

Proeven, keuren, testen

Als vinologen proeven we veel wijn. We ontdekken elke dag nieuwe wijnhuizen en letten vooral op de smaak van de wijn. Pas als we overtuigd zijn van de kwaliteit van de wijn, krijgt-ie een plekje op We Share Wine. En omdat wijn & eten een perfect huwelijk vormen, testen we altijd uit of-ie echt past bij die ene keuken of dat ene gerecht dat we bedacht hebben.

Onze liefde voor wijn en onze kennis hierboven delen we graag met jou. Zodat jij met jouw vrienden, familie of geliefde die perfecte fles kunt delen en nieuwe wijnen kunt ontdekken.

We Share Wine!