In de Provence maken ze de lekkerste rosé. Deze kun je prima schenken bij een borrelhapje of een etentje.
Net als z’n broertje van hetzelfde wijnhuis – La Séduction – ruik je aardbeien en frambozen. Maar hij heeft ook iets van appelbloesem en smaakt iets voller.
Mongevoel
Super strak
Filmend
Smaakgehalte
Laag
Hoog
Smaaktype
Heef fris
Rijp
Zoetheid
Droog
Zoet
Drinken bij...
Waar is dat feestje? Hier is dat feestje, waar deze rosé is. Schenk ‘m als aperitief, op je tuinfeest, vier er je verjaardag mee of schenk ‘m bij een culinair avondje met vegetarische gerechten.
Portobello met zachte geitenkaas
Aziatische keuken
Zomerse salades
BBQ
Mexicaanse tortilla's of enchiladas
In de zomer nodig ik graag mijn familie uit om lekker te komen brunchen. Mijn gerecht is dan salade geitenkaas, met aardbeien, macadamiconoten en balsamicodressing.
Eline
Ambassadeur We Share Wine
Een stukje
achtergrond
Deze rosé is gemaakt van twee druivensoorten: de cinsault en de grenache noir. Beide worden ze vaak gebruikt in de rosé, omdat de combinatie heel lekkere wijn oplevert, die fris en fruitig is zonder zuur te worden.Kijk voor hetzelfde wijnhuis ook naar deze lichte rosé die perfect is voor de borrel!